Kerstmenu

voorgerecht

Trio de pato
Gerookte eendenborstfilet, eendenpaté en een rillette van eend geserveerd met brood en een cranberry-portsaus
of
Profiteroles con pescado
Soesjes gevuld met een mousse van crab en gamba’s overgoten met een romige safraandressing
of
Filete de lomo con vinagreta de frambuesa
Carpaccio van ossenhaas met geschaafde manchegokaas, geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes met een frambozendressing

hoofdgerecht

Filete de ciervo
Hertenbiefstuk van de grill
of
Buritto con salmon y bacalao
Bloemtortilla uit de oven met zalm en kabeljauw, geserveeerd met een verse mango-tomaten salsa.
of
Bife de lomo
Argentijnse ossenhaas van de grill

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur en u kunt gebruik maken van het saladebuffet.

nagerecht

Postre a la Gachita
Een verwennerij.


Menuprijs € 39,75 per couvert

 

Terug naar boven